Lidmaatschap

Lidmaatschap

Waarom lid van sociëteit 'De Unie'?

Houd u van een goede ambiance, stijl en traditie? Wilt u in een aangename sfeer interessante mensen ontmoeten? Ieder met zijn eigen unieke verhaal over persoonlijke of zakelijke ervaringen?
Aan de bar, aan tafel voor lunch of diner of tijdens een spelletje biljart of kegelen? De herensociëteit 'De Unie' is de plek om die unieke belevenis te ervaren. U wordt zeer hartelijk ontvangen door kundig en gastvrij personeel.

Wat biedt sociëteit 'De Unie'?

Als lid van de sociëteit bent u tijdens openingstijden van harte welkom om het sociëteitsgebouw te bezoeken. Afgezien van de bar en de stijlvolle gedecoreerde vertrekken voor lunches, diners en feesten biedt de sociëteit nog veel meer.

Er is een leestafel waar u landelijke dagbladen en tijdschriften kunt lezen onder het genot van een kopje koffie of thee.

In de biljartzaal zijn tafels beschikbaar voor diverse spelvarianten. Eventueel zijn biljartlessen te volgen om uw spel te optimaliseren.

Op de unieke kegelbaan kunt u naar hartelust kegelen. Diverse keren per jaar worden toernooien georganiseerd, ook met kegelclubs van andere verenigingen.

Ook zakelijke besprekingen kunt u voeren in ons goed te bereiken sociëteitsgebouw aan de 's-Gravelandseweg, waar u op eigen terrein kunt parkeren.

Hoe kunt u lid worden?

Het verkrijgen van een lidmaatschap is uitsluitend mogelijk op voordracht van een bestaand lid. Uw voordracht zal door twee andere leden gesteund moeten worden. Na een positief advies uit het ballotageproces kunt u als lid van de sociëteit geïnstalleerd worden. Voor meer informatie over een lidmaatschap van De Unie kunt u contact opnemen met de ledenwervingscommissie via het mailadres lc@societeitdeunie.nl. Vermeldt daarin uw telefoonnummer s.v.p. zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw vragen te baantwoorden en toelichting te kunnen geven over het lidmaatschap.

Inlog leden