Over 'De Unie'

  • Home
  • Over 'De Unie'
  • Kledingvoorschrift

Kledingvoorschrift

Kledingvoorschrift (dresscode) Sociëteit ‘De Unie’   

Bij een bezoek aan de Sociëteit gelden de volgende kledingvoorschriften: 

Dagelijks vanaf opening ‘s morgens tot 17:00 uur: 

Voor Leden en Buitengewone Leden

Het kledingvoorschrift is ‘Smart Casual’: een geklede broek, overhemd en jasje. Een stropdas is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld. Bij sportactiviteiten is een trui toegestaan. 

Voor dames betekent dit nette en representatieve ‘stadskleding’.

Dagelijks maandag - donderdag vanaf 17:00 uur:

Voor Leden en Buitengewone Leden

Het kledingvoorschrift is ‘Smart Casual’: een geklede broek, overhemd en jasje. Een stropdas is niet verplicht,maar wordt op prijs gesteld. Voor dames betekent dit nette, representatieve ‘stadskleding’

Vrijdag vanaf 17:00 uur en op evenementen voor leden ‘Tenue de Ville’, tenzij anders aangegeven in de aankondiging of uitnodiging:

Het kledingvoorschrift is een pak of geklede broek met jasje, altijd met overhemd. Een das of strik, bij voorkeur de Unie-clubdas, wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Het is toegestaan jasje en das af te leggen wanneer in het gebouw van 'De Unie' naar de mening van het bestuur de temperatuur ‘tropische waarden’ heeft bereikt.

Het dragen van de volgende kleding en schoeisel binnen 'De Unie' is nimmer toegestaan: 

Denim (spijkerstof en of blue jeans); korte of driekwartbroeken; polo- of T-shirts; sport- of andere vrijetijdskleding; trainingspakken; sport- of gymschoenen; grove laarzen; sandalen en slippers.

In alle andere gevallen beslist het bestuur of een afwijking van de dresscode is toegestaan.

 

Inlog leden