Buitengewone Leden Clubs

Verwarring 3.0

Verwarring 3.0
"V3.0 ofwel Verwarde Heeren 3.0.

“Vertel mij uw kernwaarden en ik zeg u iets over uw persoonlijkheid”. En dit zijn ze dan voor V3.0: Unie voorop, vrijwilligheid, debat/inhoud, diversiteit/uniteit en bescheidenheid. Kortom, leden die de Unie een warm hart toedragen, die in hun schaarse vrije tijd geen behoefte hebben aan een strak keurslijf, graag de discussie zoeken met goede argumenten, zich nieuwsgierig opstellen en geheel open staan voor andere persoonlijkheden en initiatieven, dit alles vanuit een bescheiden instelling.

De club is in 2006 opgericht. De naam V3.0 roept vragen op, waarom niet simpel Verwarring 3? We zijn geen kloon of 3e versie maar een originele en authentieke herenclub met een eigen identiteit en unieke uitstraling. Wij denken in vernieuwende concepten en innovatie. Vernieuwing hoort bij V3.0.

Maandelijks komt de club op de eerste vrijdagavond bijeen op hun borrelavond. Daarnaast hebben ze twee keer per jaar een uitstapje samen met de dames van V3.0. We houden een sloepentocht en een weekendje uit met partners, het verwarrende Uitje. We hebben ook ons eigen V3.0 Heerendiner in black tie, vaak in december of januari, met de locatie op een bijzondere plek ergens in Nederland. En bovenal streven wij er naar maximaal mee te doen met de diverse activiteiten op De Unie, want De Unie zit in ons DNA. Wij stellen De Unie altijd voorop. We stimuleren onze leden om De Unie waar mogelijk te bezoeken naast onze V3.0 activiteiten. Daarbij mengen we op de 1e vrijdag van de maand altijd met andere leden en Unieclubs. Maar niets moet, vrijwilligheid staat hoog in het V3.0-vaandel. Een ander voorbeeld vormen de kookworkshops en het ‘koken voor leden’ zoals dit op regelmatige basis wordt gecoördineerd. En om de 2-3 maanden vindt het ‘Gesprek’ plaats. Met 12 tot 14 heren op een dinsdag- of woensdagavond, waarbij bewust naar een thema en discussie wordt gezocht.

V3.0 heeft gekozen voor geen bestuur, geen notulen, geen jaarvergaderingen, enzovoorts. Het dient niet als verplichting te worden gezien, V3.0-leden bepalen zelf hun koers en tijdsbesteding.

"

Contact

  • Herman van Heemstra
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verwarring 3.0

Leden

Inlog leden