Buitengewone Leden Clubs

NXT

NXT

Wat is NXT?
NXT is een vriendenclub op sociëteit De Unie die is ontstaan in het voorjaar van 2015. Een lidmaatschap van NXT is vrijwillig maar niet vrijblijvend! NXT kent namelijk geen slapende leden. Als je lid bent van NXT dan doe je dat omdat je je kunt identificeren met het manifest van NXT. 

Manifest NXT
NXT is er voor kerels met een brede belangstelling, met een actieve, positieve levenshouding, die open staan voor nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn kritische en autonome denkers. Alles is bespreekbaar en blijft binnen NXT. Wij staan elkaar met raad en daad bij en helpen elkaar in moeilijke situaties. NXT bestaat uit kerels die midden in het leven staan, met kinderen op school of studerend, genoeg te doen, die stevige verwachtingen hebben bij 'gezellig verkeer en geoorloofde uithuizigheid'. Verbindt kerels vanuit slim samengestelde diversiteit, onderling vertrouwen, oprecht betrokkenheid en positieve energie, daagt uit om hun verrassende bijdrage aan NXT te leveren. Heeft in haar activiteiten een internationale focus en zet zich binnen de Unie in voor reciprociteit naar zusterclubs in den vreemde.

Activiteiten NXT
Gedurende het jaar kent NXT de volgende activiteiten:

  • 10 avonden per jaar borrel/eten op de sociëteit conform jaarplanning;
  • 4x per jaar een evenement op de sociëteit of daarbuiten, altijd in combinatie met bespreken van een thema of outpost event, mogelijk voorafgegaan door één van bovenstaande borrels;
  • NXT nodigt uit en biedt ruimte om zelf bijeenkomsten te organiseren over een thema dat past bij NXT (zie manifest)

Contact

  • Reynier Hillen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
NXT

Leden

Karsten Bezooijen

Kuno Buyze

Maarten de Clercq Zubli

Dennis Cowles

Erik den Dulk

Jan Willem Gefken
Jan-Paul Hengst
Reynier Hillen
 

Ronald Pont

Erik Prillevitz

Martijn Receveur
Sjoerd Sieburgh Sjoerdsma
Coert Jan Tomassen
Joost Vogels

 

Antoine de Wispelaere

Inlog leden