Buitengewone Leden Clubs

Doing What Matters (DWM)

Inleiding

De naam van Unieclub Doing What Matters (DWM) is niet zomaar gekozen. Als actief lid van DWM ben je in de eerste plaats lid van sociëteit De Unie en weet je in de tweede plaats dat het in het leven gaat om de dingen die er echt toe doen. Deze levenshouding laat je zien door de activiteiten waarmee je op een positieve, constructieve manier het verschil maakt. Wie je bent, straal je uit!

Kernwaarden

De kernwaarden die DWM’ers typeren zijn:

Authenticiteit, integriteit, betrouwbaarheid, empathie, openheid, durf, initiatiefrijk
relativeringsvermogen, humor.

Profiel

DWM’ers zijn divers qua opleiding en achtergrond en staan midden in het leven. Ze dragen de Unie als uniek instituut een warm hart toe en zijn bereid om daaraan een actieve bijdrage te leveren.

DWM’ers staan open voor nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Ze willen met gevoel voor humor en relativering het beste bij zichzelf en bij elkaar naar boven halen. De leden durven zichzelf te laten zien en zich kwetsbaar op te stellen.

Binnen DWM is alles bespreekbaar en wat besproken wordt, blijft binnen DWM. Vertrouwen en integriteit staat bovenaan. DWM’ers staan elkaar met raad en daad bij en helpen elkaar in moeilijke situaties.

Het initiatief nemen om met allerlei activiteiten op culturele, sociale en andere gebieden DWM gestalte te geven, is voor ieder lid een vanzelfsprekendheid. Doing what matters!

Activiteiten

Gedurende het jaar kent DWM de volgende activiteiten, die door de leden worden georganiseerd:

a. 10 avonden per jaar borrelen/eten op de sociëteit conform jaarplanning;

b. minimaal 4x per jaar een evenement op de sociëteit of daarbuiten, altijd in combinatie met bespreken van een thema/onderwerp, mogelijk voorafgegaan door één van bovenstaande borrels. Eén van deze activiteiten is een DWM weekend.

c. één event (lezing met spreker oid) per jaar t.b.v. de Unie als geheel.

 

Contact

Roeland Weits is de oprichter van DWM.

De contactpersoon voor DWM is Roeland Weits.

Contact

  • Roeland Weits
  • 06 5065 7104
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Doing What Matters (DWM)

Leden

Inlog leden