Uniek Kerst Concert

Uniek Kerst Concert

De Evenementencommissie presenteert voor alle leden een primeur:Uniek Kerstconcert op ‘De Unie’

Een geheel nieuw en speciaal kerstevenement waarvoor alle leden van De Unie, tezamen met hun partners, van harte worden uitgenodigd. Noteert u alvast in uw agenda: vrijdag 15 december a.s.
Op deze avond zal voor het eerst een heel bijzonder Kerstconcert worden gegeven op onze sociëteit.

De Noenzaal, voor deze gelegenheid in sfeervolle kerststemming, zal worden omgetoverd tot een heuse concertzaal, want op deze speciale kerstavond zullen voor u optreden de “Fancy Fiddlers” o.l.v. Coosje Wijzenbeek.

Dit strijkersensemble is opgericht in 1984 en bestaat uit zo’n 15 jonge en zéér talentvolle violisten en cellisten in de leeftijd van 6 tot 19 jaar. Deze jonge muzikale talenten komen uit het gehele land wekelijks naar Hilversum voor hun opleiding bij de Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Uit de Fancy Fiddlers zijn reeds vele solisten en ensembles voortgekomen, die inmiddels hun weg naar de internationale concertpodia hebben gevonden.

Wij zijn zeer verheugd dat wij er in geslaagd zijn om dit unieke ensemble voor u te contracteren, zodat u allen kunt genieten van een prachtig klassiek Kerstconcert. Rond dit concert hebben wij ons ‘vernieuwde’ kerstevenement georganiseerd. Deze keer géén diner, maar een muzikaal evenement met aansluitend een heerlijk souper. Enerzijds feestelijk en stijlvol, maar anderzijds ook ongedwongen, gezellig en sfeervol. Kortom: dit mag u niet missen!

Omdat het souper pas later op de avond begint is het aan te raden om alvast ‘iets kleins’ in de maag te hebben, voordat u naar de sociëteit komt. 

Het programma is als volgt:

19.00 uur: Champagne met amuses

20.00 - 21.00 uur : Kerstconcert door de Fancy Fiddlers

21.00 - 22.30 uur : Souper met bijpassend wijnarrangement

Als dresscode voor dit geweldige Kerstsoirée denken wij aan black tie.

De kosten voor deze avond zullen slechts € 55,-- p.p. bedragen, waarvan een deel bestemd is als bijdrage voor de studie en de opleiding van de Fancy Fiddlers.

Wij hopen met dit bijzondere Kerstconcert + Souper een mooie invulling te geven aan de afsluiting van dit Uniejaar. U kunt zich reeds vanaf heden, samen met uw partner inschrijven op de gebruikelijke wijzen: per mail: manager@deunie.net, via de website, per telefoon (035-6248252), of op de intekenlijst in de bar.

Komt dus allen op ons nieuwe Kerstsoirée op vrijdagavond 15 december a.s.: een prachtig klassiek Kerstconcert met heerlijk souper (!)

evenement eigenschappen

Startdatum 15-12-2017 7:00 pm
Max. deelnemers 80
Aantal plaatsen 80
Prijs per persoon €55,00
Locatie
Sociëteit 'De Unie'
's-Gravelandseweg 57
Sociëteit 'De Unie'
€55,00 80

Inlog leden